Netello uudistui

tammikuuta 22, 2018

Netello sai maanantaina 15.1 uuden graafisen ilmeen.
Uudet verkkosivut näyttävät tältä: https://netello.fi/


Kotisivujen ohella uusi graafinen ilme näkyy luonnollisesti myös kaikissa muissa Netellon digitaalisissa kanavissa kuten esimerkiksi Facebooksivuilla, Twitterissä ja Linkedinissä.

Palautetta kaivataan erityisesti kotisivuista, joten mikäli havaitset jonkinlaisia puutteita tai virheitä, voit informoida siitä nimettömästi tällä lomakkeella.

Brändiuudistus on osa suurempaa muutosta

Ulkoasumuutokset ovat osa suurempaa muutosten sarjaa. Netello on uudistanut vuoden 2017 aikana kaikki prosessinsa ja toimintamallinsa uuden toimitusjohtajansa Juuso Salmun johdolla.

Tämä tarkoittaa sisäisiä muutoksia, uusia projektinhallinnan työkaluja ja uusia toimintamalleja. Lisäksi palvelutarjontaa ja valikoimaa on selkiytetty.

Alla olevasta soittimesta voit kuunnella Juuson aiheeseen liittyvän haastattelun viime vuodelta.


Mikäli soitin ei toimi laitteellasi, lue haastattelusta tehty lyhennelmä Netellon sivuilta »

Millainen on uusi Netello?

Uusi Netello on moderni, alati kehittyvä teknologiayritys, jonka henkilökunta koostuu asiantuntijoista ja vastuunkantajista. Netellon työntekijät ovat oman alansa parhaimmistoa ja uusi Netello antaa heille myös entistä enemmän tilaa.

Uusi Netello palvelee asiakkaitaan moniammatillisesti ja asiakkaillamme on mahdollisuus olla entistä enemmän yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme projektien tiimoilta.

Uudessa Netellossa asiantuntijat myös tarjoavat aktiivisesti asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja heidän liiketoiminnallisten tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Uusi Netello pyrkii rakentamaan myös siltoja itsensä ja muiden yritysten välille ja kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja, joiden avulla se voi tuottaa lisäarvoa asiakkailleen.

Lisäksi uusi Netello on monelta osin myös vanha Netello, sillä se on edelleen se talo, jonka puoleen kannattaa kääntyä silloin kun tarvitaan potkua digitaaliseen liiketoimintaan ja hakukonenäkyvyyteen.

Entistä henkilökohtaisempaa palvelua

Jatkossa Netello tarjoaa optimointi- ja sivustoasiaikkailleen entistä henkilökohtaisempaa palvelua.

Hakukoneoptimoninnissa siirrymme ns. vastuuasiantuntijamalliin, jossa jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma vastuuoptimoija. Näin verkkoliiketoiminnan asiantuntijastamme tulee asiakkaallemme omalääkärin kaltainen henkilö, jonka tehtävänä on tuntea potilashistoria läpikotaisin ja kyetä sen perusteella tarjoamaan kulloinkin juuri oikeanlaista hoitoa.

Tukenaan vastuuoptimoijalla on moniammatillinen tekniikkatiimi, joka hoitaa sivusto- ja verkkokauppaprojektien teknistä ja luovaa puolta.

Tutustu tästä timanttiseen tekniikkatiimiimme »

Miksi Netello uudistui?

Me olemme luoneet nahkamme ainoastaan yhdestä syystä: Ollaksemme jatkossakin juuri sitä, mitä asiakkaamme tarvitsee. Tässä on uusi Netello, olkaa hyvät: https://netello.fi »

0 kommenttia

Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

* indicates required
Tietosuoja *